"I el sou de Fabra?" Berca Febrer 2011

Algú hauria d’explicar-los aquest mes de febrer a EU i Pedrassa (IPA) que és el Berca. Recordar-los que el Berca és el “Butlletí d’Informació Municipal” i allò que impliquen eixes paraules.

EU ens ha tornat a delectar amb un nou viatge còsmico-ideològic d’una mòmia de l’Uruguai per a posar-li títol a l’article, res de nou. Però el cos de la columna de l’opinió l’han malbaratat parlant d’una cosa que poc importa al lector algemesinenc del Berca, el cas Fabra. Tot i que esperem que el pes de la llei caiga sobre “il Padrino di Castelló”, eixe tros que tenen en propietat cada mes per a dur la seua veu a totes les cases del poble és massa valuós com per a desperdiciar-lo d’eixa manera. Si volen fer-se autobombo de la seua tasca anti-corruPPció i altres coses esquerranistes ja tenen altres mitjans per a fer-ho, però eixa columna és de i per a Algemesí.

Aquest problema no sols el té EU, de moment cap de les quatres columnes se n’ha salvat aquesta legislatura. El PP amb el seu Zapatero “que nos lleva a la crisis y nos rompe Ejpaña” i el PSOE amb Gürtel amunt i Gürtel avall. Hi ha que recordar-los i recordar-los i recordar-los que es cenyisquen a les problemàtiques del poble, ja que el Berca el paguem la gent d’Algemesí i hauria de servir per als interessos d’Algemesí.

Per al final deixem a Pedrassa. Tot i que amb certes reserves, la columna de febrer sí que sembla feta pel senyor Maravilla. Parla de sous i de polítics, parla de dretes i d’esquerres a la “Moraleja”, però qualsevol persona amb un mínim de coneixements polítics veurà que es tracta de la demagògia més barroera possible, utilitzant el mateix discurs que empren partits neofeixistes com España2000 o Movimiento Social Republicano, la “crème de la crème de la merde”. Mala senyal per a Pedrassa si té que recurrir a eixe tipus de discurs, evidenciant la seua debilitat com a força política i que en veritat el que ell representa és el borreguisme màxim i l’estultícia (in)cívica.

A tot això, a quin sant del santoral ve que es parle del sou de l’alcalde de Barcelona, del que cobra el President de la Generalitat de Catalunya o d’allò que veu Zapatero de més al seu compte bancari a final de mes? Intentar desviar l’atenció dels algemesinencs cap a altres llocs per a amagar la inoperància i el desgavell de la seua gestió al capdavant de la regidoria de Joventut (o “Com enganyar a tots els joves d’un poble en 4 anys”), això sí què és cert. Els demòcrates d’Algemesí, aquells que coneguérem altres temps on la política democràtica i el civisme eren uns valors que destacaven per la seua absència, esperem que eixos 4 anys d’enganyar a tot un poble i als seus joves servisquen de recordatori del preuada que és la democràcia i que no podem malbaratar-la, no ens podem permetre una altra legislatura amb el summun de la incoherència humana amb un seient a l’Ajuntament. I els joves, tant els que votaran de nou com aquells que ho tornaran a fer, fins i tot aquells que ho feren per l’IPA pedrassero el 2007, tenen una oportunitat per a dir-li ben clar a Pedrassa: “Amb tu, No!"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Has deixat de comentar que el senyor Pedrassa parlava, efectivament, de sous desorbitats posant com a exemple a l'alcalde de BCN o al President de la Generalitat. Per què no diu res de VR que el té al costat? O de la corrupció galopant de les nostres terres?

Ays Pedrasseta, me'l imagine escrivint la columna com si passejara per un camp de mines (del PP).

Anònim ha dit...

Mira que la gent del PCE no és de la meua corda, però diguent-li 'mòmia' a Eduardo Galeano has patinat prou, mante.

Algemesí Valencianista ha dit...

Mea culpa, Anònim.

Anònim ha dit...

No ens desviem del nervi del tema: a mi no m'importa si és mòmia o calavera, el que m'importa és saber què pinta aquest senyor en la política local d'Algemesí. I què pinta precisament en una columna que no és per a reportatges montemàtics extemporanis. És una columna per a tractar l'ara i ací del nostre poble. Si va així, EU no en trau ni un, i això serà mal per a tots els que volem una renovació a Algemesí. Em sembla que encara haurem d'anar donant-los idees els que no som del seu partit perquè mantinguen la mínima cota de representació que tenen.

Publica un comentari a l'entrada