Això ho pague jo! Inclou Retro-moving totalment gratuït i lliure d'impostos


Tic, tac, tic, tac, tic, tac, tic, tac, ... i aixina passen els segons que, a poc a poc, ens apropen a les eleccions i a un possible canvi de govern local. Tot i que el PP, eixos senyors que vuic tant... (al final tant de cagar-se en ells a totes hores, els vas agafant carinyo, o com diria Xavi Castillo: “Si no existiren tindríem que inventar-los, hòstia!” (sic)). Oblidem-nos de relacions d'amor-odi, que me'n vaig per les rames de la morera de la Mare de Déu...

Com anava dient (escrivint) podríem parlar del nostre estimat PP, que ens ha donat una d’eixes anècdotes que passaran de generació en generació, gràcies a la seua actitud de senyors feudals (o de Capità Moro d'Alcoi) en pla: 

Xico, a vore, que és això? Xeèèèèè, una foguera de Sant Antoni, xico passa pa c'ací, no veus que eres un nano petano i no estàs pa xugar en foc. Això ho pague jo! Xeèèèèè, a voràs tu, que cosa més bonica, a mità de la plaça maxor...

Podríem parlar dels resultats d'eixe intent del PP d'acaparar la cultura popular, però crec que el tema dels taulells explosius de la Plaça Major ja ha circulat prou... (ai, Senyor Senyor, que no volia parlar d'ells i he acabat fent-ho!!!!)

Bé, anem a allò pel qual escric aquest post. M'he assabentat de qui és el (provisional) nº 2 del PSOE local... 

...qui serà?

Emili Gregori!!!

Si jo fora un sociata (sense connotació "despectiva" i per a diferenciar-los dels vertaders socialistes, que "haberlos haylos" com "as meigas") seria per a posar-me a plorar i llançar al fem el meu carnet de militància. No sé qui assessora políticament al PSOE, si tenen un talp intern del PP o últimament les transmissions neuronals van finetes finetes. Tindre a Gregori de segon l'únic que faria seria afonar a Marta Trenzano, que com a cap de llista és la que té que centrar tota l'atenció pública, tant per a bé com per a mal. Una persona com Gregori és un "objecte polític" molt fàcil d'atacar i del que traure rèdits polítics en contra del projecte del PSOE. Tal volta han oblidat quina va ser la principal causa de la batacà del 2007?

Aixina sí que el PP podrà dir això de "Això ho pague jo", un total retro-moving polític on podrà jugar el partit a casa i amb la pilota als seus peus. Perquè hi ha coses que no tenen preu.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada