Els dos grans derbis valencians

El Llevant es va endur la nit de dissabte els tres punts en la seua visita a l'inexpugnable camp del Madrigal en el primer dels derbis entre equips valencians, que va enfrontar els granotes del Llevant, en lloc de descens, contra el Vila-real, tercer classificat del campionat. Per la seua banda, el València CF, quart classificat, s’imposà la nit de diumenge per dos gols a zero a l'Hèrcules, que amb aquesta derrota s'acosta un Piquet  més cap a les places de descens.

El Llevant es va imposar al Vila-real gràcies a un gol de Valdo. El davanter granota va aprofitar una errada del porter groguet, Diego López, per a marcar l'únic gol del partit, al minut 47.

Els d'Orriols, doncs, es van endur els tres punts en una visita complicada, cosa que els permet mantindre la lluita amb els seus rivals directes pel manteniment de la categoria. Alhora, la nit de diumenge el camp de Mestalla va acollir, 14 anys després, el derbi valencià per antonomàsia: el València contra l'Hèrcules. Els valentins es van imposar els alacantins amb un gol del davanter basc Aduriz, al minut 42, i una diana de falta directa obra de l'argentí Tino Costa, que va tenir lloc al minut 52.

Amb aquesta victòria, el València aconseguix retallar distàncies amb el Vila-real (4t i 3r classificat, respectivament), mentre que l'Hèrcules continua amb una ratxa negativa de resultats, que l'acosta cada jornada més a prop dels llocs perillosos de la taula.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has equivocat de blog al postejar o m'ho sembla?

Algemesí Valencianista ha dit...

No anònim, era per a donar-li un caràcter més plural al blog. Molts algemesinencs (i algemesinenques) són seguidors d'un d'eixos quatre equips, i no està de més que de tant en tant s'esmente ací.

PD: moltes gràcies anònim, per ser el primer/a valent/a en comentar al blog.

Publica un comentari a l'entrada