PRONUNCIAMENT DE LA PLATAFORMA DE CIUTADANS I CIUTADANES D’ALGEMESÍ PER LA REANUDACIÓ DE LES EMISSIONS DE LA TV3.


PRONUNCIAMENT DE LA PLATAFORMA DE CIUTADANS I CIUTADANES D’ALGEMESÍ PER LA REANUDACIÓ DE LES EMISSIONS DE LA TV3.
La història televisiva d’Algemesí es troba profundament vinculada a la de la TV3. Abans que molts pobles valencians pogueren veure la Televisió de Catalunya els algemesinencs i algemesinenques ja vincularem la nostra estimada televisió local BERCA TV a aquest canal de televisió. Són molts els ciutadans i ciutadanes d’aquest poble que durant anys, per raons de qualitat, lingüístiques i/o culturals, han tingut entre la seua oferta cultural, lúdica, informativa i esportiva la TV3, i aqueixa és una realitat que el Plenari del nostre Ajuntament ha reconegut.
El ben cert és que el recent cessament de la senyal d’aquest canal a les nostres llars ha empobrit l’oferta televisiva que tenien els algemesinencs i algemesinenques. No podem oblidar que el fet que arribe un canal als nostres televisors, evidentment no ens obliga a veure’l. Fins ara tot/a algemesinenc/a podia optar entre veure’l o no. En l’actualitat tal opció ja no es dona.
Pensem que han de ser els ciutadans i ciutadanes d’Algemesí els que prenguen la decisió de veure o no un canal televisió i no les Administracions. És per això que els ciutadans i les ciutadanes d’Algemesí ací reunits apostem perquè els algemesinencs i les algemesinenques que ho desitgen puguen gaudir també tant de la TV3 com la resta de canals de la Corporació Catalana de Televisió tal i com fins el mes passat es venia fent. És per això que reclamem a les Administracions implicades que prenguen les mesures oportunes per tal que aquests canals arriben el més aviat possible a les nostres llars. És evident que no existeix cap impossibilitat tècnica per a que arribe donat que fins el moment els estàvem rebent.
En últim lloc instem a les diferents parts implicades a analitzar la situació existent i a reconsiderar la situació creada que castiga durament i excessivament a aquelles associacions que fins ara havien assumit les despeses de fer-nos arribar el senyal a tots els valencians i valencianes.
En Algemesí a 11 de març de 2011

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada