Encetem la campanya "Quin Xave@, Compare"

Des de Valencianisme per Algemesí encetem una campanya de crítica social i política, ara que s'apropen les eleccions locals, però sense caure en el mateix error que els partits polítics i el seu constant entrecreuament d'insults. Per això, proposem que l'humor siga el mitja amb el que dir el que volem, pensem o sentim als que pretenen governar i els que encara governen Algemesí.

Havem decidit basar la campanya amb el model de Cuanto Cabrón, pàgina humorística que s'ha convertit en tot un fenomen de masses a Internet. Consisteix en curts sketch de 2 o 4 escenes fets amb senzills programes digitals (com el Paint que tots tenim a l'ordinador) i l'ús de memes, imatges gràfiques molt conegudes com Troll Face, FUUUU o Forever Alone. En la mateixa pàgina de Cuanto Cabrón expliquen com fer-ne en una guia fàcil. Per fer un símil, el nom de la campanya local serà "Quin Xave@, Compare"

Podeu enviar els vostres dissenys al correu d'aquesta pàgina: algemesivalencianista@hotmail.com, adjuntant l'arxiu d'imatge i el vostre pseudònim. Els anirem pujant en aquest blog segons ens arriben i crearem una pàgina especial per fer tot el recopilatori.

Esperem les vostres dissenys i recordeu, "quin xave@, compare".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada